Wie is Anneloor

‘In klank en beeld’

 

 

Zingen verbindt!
Mieke (https://www.facebook.com/inzachtehanden/) leerde ik kennen tijdens een traject bij Les (https://trainingshuisenvie.be/)  . Tijdens deze boeiende tocht was het verbinden met andere vrouwelijke ondernemers van onschatbare waarde. In de laatste sessie mocht ik, nog maar eens, ervaren hoe ‘samen zingen’ die verbondenheid nog zoveel meer kon verdiepen, hoe dat gevoel plots nog zoveel sterker werd!
Voel jij ook de goesting om zingend met anderen te verbinden? Nodig mij dan gerust uit voor een leuke zing-workshop voor jouw vriendengroep, vereniging, collega’s, organisatie, familie… Of schrijf je in voor een ‘Start to sing’-reeks of workshop ‘Zingen met lijf en leden’ bij Agrimonia!
‘Anneloor biedt mij een veilige ruimte om oude emoties via de stem naar buiten te laten komen. Ze voelt mijn groeitempo aan, maar moedigt me ook aan om mijn grenzen te verleggen als ik er klaar voor ben.’
Dit is een deel van de getuigenis die ik in mijn mailbox kreeg van iemand die midden een individueel begeleidingstraject zat. Deze mantra ‘Bliss’ speelde in één van de sessies een mooie hoofdrol. Ik was ontroerd door wat dit lied bij haar teweeg bracht!
Ben jij ook geïnteresseerd in zo’n individueel begeleidingstracject?

Zomaar een lied dat ik graag zing…
In elke workshop/reeks/individuele begeleiding mag ook jij een lied meebrengen waar je graag mee zou werken! Graag zelfs!

Als afsluiter van een ondernemerstraject bij trainingshuis En-vie (https://trainingshuisenvie.be/) schreef ik een tekst op de melodie van ‘The Longest time’ van Billy Joel. 
 Lijkt het jou ook fijn om een lied te zingen op een speciaal moment, maar denk je dat jij niet goed genoeg kan zingen daarvoor? Misschien kan ik dan wel iets voor je betekenen. Samen kunnen we bekijken hoe jij een lied kan brengen op een manier die helemaal bij jou past. Je hoeft geen zangles gevolgd te hebben om een lied te kunnen zingen vanuit je hart! Een goeie liedkeuze en hier en daar wat aanpassen en een beetje lef en je kan er helemaal voor gaan. Ik help jou en jullie hier met veel plezier bij!